Kostenbesparende technologie

Uw werknemers moeten met hoogwaardige apparatuur werken om uw bedrijf soepel te laten draaien. Steeds nieuwe apparaten kopen is een dure aangelegenheid: een aanslag op uw contanten die een IT-budget tot het breekpunt onder druk kan zetten. Met tegenstrijdige eisen is het niet verwonderlijk dat vaak wordt gekozen voor uitstel van een vernieuwing en dat verouderde apparaten zo lang mogelijk worden gebruikt.

Let op verborgen kosten

Verlenging van de levensduur van IT-apparaten kunnen de kapitaaluitgaven verlagen en contanten behouden, maar dit is verkeerde zuinigheid. Omdat de apparatuur veroudert, gaan de prestaties en betrouwbaarheid achteruit en lopen de kosten voor onderhoud en ondersteuning van gebruikers op.
Ongeveer 80% van de totale eigendomskosten van IT-apparaten zit in gebruik, ondersteuning en beheer. De totale eigendomskosten nemen toe naarmate de apparatuur ouder wordt en dit geldt ook voor de alternatieve kosten die het gebruik van oudere apparaten met zich meebrengt.

Behaal concurrentievoordeel met een vernieuwingsplan voor apparatuur:

The right tools to help you do the right things at the right time

Levert
kostenbesparingen op

Verhoogt de efficiëntie
en tevredenheid van
de werknemer

Biedt effectief
bedrijfsmiddelenbeheer

Houd controle over budgetten en beheer over het vernieuwen van bedrijfsmiddelen met diensten voor IT-levenscyclusbeheer.

Zie hoe de totale
eigendomskoten toenemen naarmate
de technologie veroudert

10 manieren waarop u uw
bedrijf weer helemaal gezond
kunt maken door vernieuwing
van IT-middelen

Zie de infographic