Eenvoudig aanschaffen

Zodra wij uw behoeften in kaart hebben gebracht, verzorgen wij financiering op maat voor uw toekomstige investeringen in technologie-oplossingen. Via onze huuroplossingen kunt u de kosten spreiden en de totale eigendomskosten met regelmatige vernieuwing van de technologieën optimaliseren. Voorspelbare betalingen helpen u bij het beheren van het budget en het bewaken van uw uitgaven.

Budgetproblemen zullen uw vernieuwingsplannen niet langer in de war schoppen en zo vermijdt u het risico en de kosten die verouderde apparatuur met zich meebrengt.

Verbeter uw inkoop- en budgetteringsprocessen met onze oplossingen. Plaats bestellingen en beheer vervolgens bedrijfsmiddelen met gebruikmaking van onze e-procurement-service die naadloos op bedrijfsmiddelenbeheer aansluit, zodat u controle houdt over al uw bedrijfsmiddelen.

Deze diensten helpen u met:

De financiering:

  • Een kredietlijn die aan uw budgetbehoeften voldoet
  • Implementatie van een beleid voor controle over uitgaven per organisatie, leverancier of apparatuurgroep
  • Beheer van een apparatuurcatalogus met merk, type en regels van de leverancier

Het inkoopproces:

  • Leveranciers beheren en regels voor inkoop afdwingen
  • Interactief werken met leveranciers aan het beheren van aanvragen en offertes
  • Goedkeuringswerkstromen beheren om goedkeuringen te versnellen en overzicht te krijgen van leveringen
  • Een gedetailleerd inkooprapport opstellen voor overzicht van het bestelproces en de voortgang

Als u reeds apparatuur heeft aangeschaft, kunnen wij deze ook terugnemen en verwijderen voor een opknapbeurt of opname in een totaal levenscyclusbeheerplan. Zo heeft u één enkel geconsolideerd budget, één manier van betalen en kunt u profiteren van alle beschikbare diensten: een handige, geïntegreerde en complete aanpak.